DimaMed, multicultureel gezondheidscentrum in zaanstad

Wat wij doen is bijna niet in enkele zinnen te vatten. In alles wat wij doen hebben wij oog voor de gezondheid en welzijn van onze cliënten. Wij bieden medische en cosmetische behandelingen, maar ook maatschappelijk werk, jeugdzorg, dagbesteding en thuiszorg. Wij werken samen met alleen de beste professionals en hebben inmiddels een stevige basis in de wijk, zowel bij onze cliënten/bezoekers als bij onze samenwerkingspartners.

Bij binnenkomst geven wij u graag het gevoel dat u welkom bent.

Binnen ons gezondheidscentrum zijn verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd. Wij kunnen zo heel goed aansluiten op uw wensen en behoeften. Wat uw achtergrond ook is, wij zorgen dat u zich thuis voelt en de zorg krijgt die u nodig heeft. We beschikken over de meest moderne voorzieningen en blijven ons ontwikkelen om de kwaliteit van onze zorg hoog te houden.

wat bieden wij?

Bij gezondheidscentrum DimaMed vindt u de volgende zorgdisciplines:

  • Wij hebben de afdeling paramedische zorg in ons behandelcentrum met het aanbod van: huidtherapie, mondverzorging, diëtiek, fysiotherapie en acupunctuur.
  • De afdeling WMO met het aanbod van: thuiszorg, dagbesteding, wijkverpleging, jeugdzorg en maatschappelijk werk.
  • De afdeling Turkije’ een aanbod waarin wij voor u de juiste artsen/ chirurgen in Istanbul kiezen, die volgens de Nederlandse normen werken, maar in kosten een stuk voordeliger zijn.

Waarom DimaMed?

Wij willen uitstekende zorg leveren en stellen u als klant centraal. Dat merkt u al direct aan de telefoon en bij binnenkomst in ons centrum. U wordt persoonlijk te woord gestaan en wij hanteren geen wachttijden. Onze diensten zijn voor iedereen toegankelijk. Wij benaderen elke cliënt persoonlijk zodat u een vertrouwd gevoel krijgt. Daarom zijn onze kernwoorden:

  • Veilig: Alle behandelingen worden uitgevoerd door specialisten die jarenlange ervaring hebben. Tevens geldt voor behandelingen in Turkije dat de specialist/arts ook zelf de nacontrole in Nederland doet.
  • Verzorgd: Onze behandelkamers zijn hygiënisch schoon met goedgekeurde en juist werkende apparatuur.
  • Vertrouwd: Wij doen ons uiterste best om u een vertrouwd gezicht te bieden. Niet iedere keer een ander, maar in principe krijgt u een vaste behandelaar/hulpverlener toegewezen. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk zowel binnen ons gezondheidscentrum als bij u thuis.

Bij gezondheidscentrum DimaMed hebben wij aandacht voor uw gezondheid. Wij dragen er graag aan bij dat u gezond bent en blijft, en fijn kunt leven op een manier die bij uw achtergrond en levensstijl past, of u nog jong of al ouder bent.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op: info@dimamed.nl | 06-44 44 02 17
U kunt ons vinden op:
Facebook: DimaMed
Instagram: Dimamed_bv
Ook staan wij in de tijdschriften Platform en For You.