Thuiszorg WMO

Met de juist ondersteuning kunt u zo lang mogelijk voor uzelf zorgen.

Ambulante begeleiding

Ambulante begeleiding betekent dat mensen thuis ondersteuning krijgen. Dit zodat mensen zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen en zelf de regie houden over hun leven. Ambulante begeleiding is altijd gericht op de hulpvragen van het individu. Aan de hand van de hulpvragen wordt maatwerk geleverd en in overleg een plan opgesteld.

De hulpvragen kunnen op diverse levensgebieden betrekking hebben. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij psychische aandoeningen, hulp bij administratie of financiën, een weekplanning maken, leren omgaan met eventuele beperkingen of door mee te gaan naar belangrijke afspraken.

Wanneer onze ambulante begeleiding eenmaal is opgestart, wordt er in eerste instantie gekeken welke vorm van ambulante begeleiding nodig is en op welke vlakken onze begeleider jou het beste kan gaan ondersteunen.

Onze ambulant begeleider komt voor het bieden van de ambulante begeleiding over het algemeen vaak bij jou thuis. Ook kan je in overleg gesprekken op het kantoor laten plaatsvinden. Hoe je de ambulante begeleiding wil invullen kan in goed overleg met jouw begeleider.

Ambulante begeleiding kan helpen bij diverse kwesties, waaronder:

  • Het op orde brengen en houden van de administratie
  • Het bieden van een luisterend oor
  • Het aanbrengen van regelmaat & structuur
  • Ondersteuning bij belangrijke afspraken
  • Zoeken naar zinvolle dag invulling of woonruimte
  • Leren omgaan met eventuele beperkingen
  • Ondersteuning in de huiselijke relaties
  • Vergroten van het sociale netwerk

Omdat er met onze ambulant begeleider best veel vertrouwelijke gesprekken kunnen worden gevoerd, is het belangrijk dat je een goede klik hebt met jouw ondersteuner. Alleen dan kan hij of zij je zo goed mogelijk verder helpen.

Huishoudelijke hulp

Wanneer u niet langer in staat bent om zelf alle dagelijkse huishoudelijke taken uit te voeren, kunt u rekenen op ons toegewijde team om u hierbij te ondersteunen. Onze dienstverlening omvat diverse huishoudelijke werkzaamheden, waaronder stofzuigen, dweilen, en het lappen van binnenramen, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

Of het nu gaat om het handhaven van een schone leefomgeving, het bevorderen van het welzijn binnen uw huis, of het verlichten van uw dagelijkse taken, ons team staat paraat om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wij begrijpen het belang van een georganiseerde en hygiënische leefomgeving en zijn er om u te assisteren, zodat u kunt genieten van een comfortabele en zorgeloze woonomgeving.

Intake en vergoedingen

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak
Tijdens het intakegesprek worden alle behandelmogelijkheden met u besproken, de kosten van de behandeling en kunnen wij u informeren over vergoedingen waar u mogelijk recht op heeft. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.