Over Dimamed

Dimamed is een gezondheidscentrum voor iedereen die hulp, zorg en advies nodig heeft om weer grip op het leven te krijgen.

Icon

Wij zijn wij

Onze zorg en dienstverlening richt zich op de gezondheid en het welzijn van onze cliënten in de regio Zaanstad. Wij bieden, naast maatschappelijk werk, jeugdzorg, dagbesteding en thuiszorg, ook medische en cosmetische behandelingen. Kwaliteit, respect en samenwerking zijn belangrijke pijlers in onze visie. Daarom werken wij samen met de beste professionals en partnerorganisaties die deze visie ondersteunen en uitdragen in hun werk.

Inmiddels hebben wij een stevige basis in de wijk, zowel bij onze cliënten en bezoekers. Dat komt omdat wij iedereen het gevoel geven welkom te zijn. Wie u ook bent, waar u ook vandaan komt. Binnen ons gezondheidscentrum zijn verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd. Zo kunnen wij goed aansluiten op de wensen en behoeften van mensen uit verschillende culturen. Wat uw achtergrond ook is, wij zorgen dat u zich bij ons thuis voelt en de zorg krijgt die u nodig heeft. We beschikken over moderne voorzieningen en blijven ons ontwikkelen om de kwaliteit van onze zorg hoog te houden.

Onze dienstverlening

Bij gezondheidscentrum DimaMed vindt u de volgende zorgdisciplines: maatschappelijk werk, zorg voor jeugd en gezin, dagbesteding, wijkverpleging en thuiszorg

Daarnaast hebben wij een afdeling paramedische zorg in ons behandelcentrum waar u terecht kunt voor huidtherapie, mondverzorging, diëtiek, fysiotherapie en acupunctuur.

Behalve zorg in de regio, hebben wij ook een werkgebied in Turkije. Hierdoor kunnen wij voor u bemiddelen tussen artsen en chirurgen in Istanbul, die volgens de Nederlandse normen werken, maar financieel een stuk voordeliger zijn.

Waarom DimaMed?

Bij Dimamed staat u als klant centraal. Dat merkt u al direct aan de telefoon en bij binnenkomst in ons centrum. U wordt persoonlijk te woord gestaan en wij hanteren geen wachttijden. Onze diensten zijn voor iedereen toegankelijk. Wij behandelen elke cliënt gelijkwaardig, maar wel met een persoonlijk benadering. Zo voelt u zich bij ons altijd erkend en vertrouwd. Onze kernwoorden zijn:

Veilig

Alle behandelingen worden uitgevoerd door specialisten met jarenlange ervaring.

Verzorgd

Onze behandelkamers zijn schoon, bieden privacy en zijn voorzien van hoogwaardige apparatuur.

Vertrouwd

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u een vaste behandelaar/hulpverlener heeft. Dus niet iedere keer een nieuw gezicht.

Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk; zowel binnen ons gezondheidscentrum als bij u thuis. Bij gezondheidscentrum Dimamed hebben wij aandacht voor u, uw welzijn en uw gezondheid.

Icon

Wat zeggen anderen over Dimamed?

Natuurlijk doen wij ons best altijd de allerbeste zorg en hulp te bieden. Maar hoe ervaren anderen onze service en dienstverlening. Hieronder kunt u de ervaringen lezen van cliënten en patiënten die u voor gingen.

Avatar
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
PENNY DANIELS
Avatar 2
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
MARGERET TINSDALE
Avatar 3
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
ROSE JAMERSON
0
Healthy Patients
0
Specialized Doctors
0
Unique Departments
0
National Awards

Maak een afspraak

Wilt u weten hoe Dimamed u kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak.