Over DimaMed

DimaMed is een toonaangevend gezondheidscentrum dat een breed scala aan diensten en zorgverlening biedt, gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van haar cliënten. Met een deskundig team van zorgverleners en moderne faciliteiten streeft DimaMed ernaar hoogwaardige zorg te leveren en een vertrouwde partner te zijn voor iedereen die het nodig heeft.

Wie zijn wij?

Onze zorg en dienstverlening richt zich op de gezondheid en het welzijn van onze cliënten in de regio Zaanstad. Wij bieden naast thuiszorg ook maatschappelijk werk, jeugdzorg en dagbesteding. Kwaliteit, respect en samenwerking zijn belangrijke pijlers in onze visie. Daarom werken wij samen met de beste professionals en partnerorganisaties die deze visie ondersteunen en uitdragen in hun werk.
Inmiddels hebben wij een stevige basis in de wijk, zowel bij onze cliënten en bezoekers. Dat komt omdat wij iedereen het gevoel geven welkom te zijn. Wie u ook bent, waar u ook vandaan komt. Binnen ons gezondheidscentrum zijn verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd. Zo kunnen wij goed aansluiten op de wensen en behoeften van mensen uit verschillende culturen. Wat uw achtergrond ook is, wij zorgen dat u zich bij ons thuis voelt en de zorg krijgt die u nodig heeft. We beschikken over moderne voorzieningen en blijven ons ontwikkelen om de kwaliteit van onze zorg hoog te houden.

Onze dienstverlening

Binnen ons gezondheidscentrum vindt u de volgende zorgdisciplines: maatschappelijk werk, zorg voor jeugd en gezin, dagbesteding, wijkverpleging en thuiszorg.

Daarnaast hebben wij een afdeling paramedische zorg in ons behandelcentrum waar u terecht kunt voor huidtherapie, diëtiek, ergotherapie, fysiotherapie en acupunctuur.

Waarom DimaMed?

Bij ons staat u als cliënt centraal. dat merkt u al direct aan de telefoon en bij binnenkomst in ons centrum. U wordt persoonlijk te woord gestaan, wij hanteren geen wachttijden voor de thuiszorg en kunt op afspraak snel terecht voor onze andere diensten. Onze diensten zijn voor iedereen toegankelijk. Wij behandelen elke cliënt gelijkwaardig, maar wel met een persoonlijk benadering. Zo voelt u zich bij ons altijd erkend en vertrouwd. Onze kernwoorden zijn:

Veilig

Alle diensten en behandelingen die wij aanbieden worden uitgevoerd door specialistische, gediplomeerde en kundige medewerkers.

Verzorgd

Onze medewerkers hebben hygiëne en klantvriendelijkheid als hoogste prioriteit. Zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en gebruiken de beste producten.

Vertrouwd

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u een vaste behandelaar/hulpverlener heeft. Dus niet iedere keer een nieuw gezicht.

Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk, zowel binnen ons gezondheidscentrum als bij u thuis. Bij gezondheidscentrum Dimamed hebben wij aandacht voor u, uw welzijn en uw gezondheid.

Wat zeggen anderen over DimaMed

Cliënten zijn bij ons buitengewoon tevreden vanwege hun benadering van thuiszorg, dagbesteding, maatschappelijk werk en jeugdzorg. Het bedrijf biedt hoogwaardige, op maat gemaakte diensten met een focus op persoonlijke betrokkenheid. De empathische en deskundige medewerkers creëren een vertrouwensband met onze cliënten, wat resulteert in langdurige waardering en tevredenheid. Dimamed’s voortdurende toewijding aan het welzijn van hun cliënten maakt hen tot een gewaardeerde en moderne partner in de zorg.

Maak een afspraak

Wilt u weten hoe Dimamed u kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak.