Huidtherapie

Hydrotherapy

Huidaandoeningen

Een huidaandoening kan een grote impact hebben op uw leven. U wilt bijvoorbeeld liever niet meer in het openbaar verschijnen of u ondervindt problemen tijdens uw dagelijks functioneren. Mogelijk loopt u al langer rond met een bepaalde huidaandoening en voelt u zich hier onzeker over. Met huidtherapie kunnen wij diverse huidaandoeningen behandelen. We zien vaak dat iemand na de behandeling beter in zijn vel zit en meer zelfvertrouwen heeft.

Wij kunnen de volgende aandoeningen behandelen:

  • Acne (puistjes)

  • Couperose

  • Huidverbetering/huidverjonging

  • (Over)beharing /ongewenste haargroei

  • Pigmentatie

  • Steel- en ouderdom wratjes

  • Littekens

Onze huidtherapeuten kunnen huidaandoeningen behandelen en ervoor zorgen dat uw huidaandoening sterk vermindert dan wel geneest. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar voor de patiënt. Vaak zijn meerdere behandelmogelijkheden nodig voor één specifieke huidaandoening.

Behandelingen

Veel huidaandoeningen zijn behandelbaar, onderstaand vindt u een overzicht van de de behandelingen die wij aanbieden. Enkele behandelingen lichten wij toe, door te klikken op de link vindt u aanvullende informatie.

Kwaliteit

Onze huidtherapeuten zijn zeer gespecialiseerd, zo bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ze voldoen aan de volgende criteria:

–      Afgeronde HBO-opleiding
–      BIG-geregistreerd
–      Ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici (KP)
–      Aangesloten bij beroepsvereniging Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten (NVH)

Intake en vergoedingen

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende intake. Maak direct een afspraak via onderstaande knop. Tijdens dit gesprek worden alle behandelmogelijkheden met u besproken en een behandelplan op maat voor u opgesteld.