Bio HCG

Nu afslanken met HCG (Bio)

Voert u al vele jaren een strijd tegen overtollige kilo’s? Wilt u nu graag blijvend afvallen? U kunt blijvend uw streefgewicht bereiken door u zich aan een koolhydraat-arm dieet te houden. In combinatie met het gebruik van HCG (bio) stimuleert dit het lichaam om vet te blijven afbreken. U krijgt een persoonlijke coach die wekelijks met u meekijkt, u ondersteunt en adviseert tijdens het afslanken.

Behandeling

Door onze jarenlange ervaring met HCG hebben wij al heel veel klanten tevreden weten te stellen. Nu zijn wij overgestapt op een nieuwere methode: HCG (bio), de biologische vorm van HCG. Deze bevat dezelfde werkzame stof in biologische vorm en het resultaat is hetzelfde.

Wat is HCG?

Humane Chorion Gonadotropine (HCG) is een lichaamseigen stof die onder andere tijdens de zwangerschap wordt aangemaakt door de placenta. HCG dirigeert voedingsstoffen en mineralen naar de bloedbaan en dus richting het vrucht. Is men niet zwanger, dan zorgt HCG ervoor dat inactieve vetcellen hun vet afgeven aan de bloedbaan.

HCG (Bio) is een combinatie van aminozuren met de frequenties van HCG. HCG stimuleert de hypothalamus (een soort regelcentrum in de hersenen). Deze stuurt primaire lichaamsfuncties aan zoals vetverbranding en de stofwisseling (ademhaling, hartslag etc.).

Het middel HCG (Bio) wordt in druppelvorm toegediend onder de tong. Het is een behandeling die zich richt op het verminderen van ongewenst lichaamsvet op zeer specifieke plekken, zoals buik, billen, benen (de beruchte drie b’s) en bovenarmen. Dit, in combinatie met een uitgebalanceerd HCG dieet, zorgt voor een optimaal resultaat.

Wel de lusten, niet de lasten

Het mooie aan HCG (Bio) is dat de gebruiker volledig hormoonvrij blijft. Het middel bevat alleen de frequenties van het hormoon, maar niet het hormoon zelf. Door het toedienen van HCG (Bio) wordt het hongergevoel onderdrukt en de vetverbranding geoptimaliseerd, zonder dat u zich lusteloos voelt. 

U krijgt naar huis mee

  • Weegkaart (deze behoort u elke week mee te nemen)
  • Afspraakkaart
  • Receptenboek voor 23 dagen
  • Receptenboek voor na de behandeling, voor de stabilisatie van uw gewicht

Stappenplan

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Zoek vrijblijvend contact met ons, wij staan u graag te woord.